Schrijfmiddag ‘Hoop’ bij De Maretak

Waar hoop je op? Wat zijn je wensen, je verlangens, je idealen?

Op woensdagmiddag 22 februari a.s. van 14.00 tot 16.00 uur gaan we met deelnemers van De Maretak creatief en schrijvend aan de slag met het thema ‘Hoop’. De bijeenkomst wordt begeleid door Mieke van Rinsum en Hanneke Jongeling. Locatie: Middelste Wei 2-4, Harderwijk. Er is ruimte voor vier tot acht deelnemers.

Stichting De Maretak is er voor iedereen die kanker heeft of heeft gehad en hun naasten.

Van oudsher wordt hoop gezien als een van de zeven deugden. Hoop doet leven. Zonder hoop is niets mogelijk. ‘Hoop is een ding met veren’, dichtte Emily Dickinson in de negentiende eeuw. Samen gaan wij ontdekken wat hoop voor ons betekent.

Om mee te doen heb je geen schrijfervaring nodig. Je schrijft voor jezelf, en het is altijd goed. We schrijven aan de hand van concrete eenvoudige opdrachten. Deelnemers die dat willen lezen het geschrevene voor. De anderen luisteren, zonder commentaar.

In verband met het beperkte aantal plaatsen is aanmelding vooraf belangrijk. Meedoen? Meld je aan via 06-41829887 of aanmelden@demaretakveluwe.nl.

Bij voldoende belangstelling zullen we in 2023 verschillende schrijfworkshops aanbieden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *