Cursus Dronten: Schrijf je verhaal

Er zijn maar weinig mensen die wereldgeschiedenis schrijven, maar ieder mens heeft wel een eigen geschiedenis. En die geschiedenis vormt de basis van volgende generaties.

Veel verhalen gaan verloren, omdat het niet wordt vastgelegd en dus blijft veel onbegrepen, omdat niemand meer weet hoe de dingen zijn gegaan. Je doet jezelf en degenen die na je komen een groot plezier om een en ander vast te leggen.

De cursus Schrijf je verhaal omvat zes dagdelen, verspreid over een half jaar. Je wordt erin op weg geholpen naar een geschrift dat je min of meer onsterfelijk maakt: jouw levensverhaal op papier.
Een greep uit de thema’s die worden behandeld: tijdlijn, opbouw, personages, dialogen en flashbacks etc.
Er wordt gewerkt met opdrachten waarmee je ook tussen de bijeenkomsten door aan je verhaal kunt werken. Aan het einde van de cursus heb je voldoende materiaal om je levensverhaal verder af te schrijven.

Praktische info:
Aantal deelnemers: Ongeveer zes
Locatie: Dronten
Data: 10 oktober, 14 november, 12 december, 9 januari, 13 februari, 12 maart
Meenemen: Pen en papier
Lesmateriaal: Uitgedeeld tijdens de bijeenkomsten
Doelgroep: Enige ervaring met schrijven is een pré
Cursusleiding: Truus van Keulen
Kosten: 180 euro incl. koffie/thee
Info en aanmelden: tvankeulen@solcon.nl / 06-22859961

Aanmelden
Je kunt je al aanmelden. Deze cursus is vol. Als je toch graag deze wilt volgen, meld je dan aan, dan kom je op een wachtlijst. Bij voldoende deelname starten we een tweede cursus.  Neem gerust even contact op als je meer wilt weten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *