Onderweg

Van september 2023 t/m juni 2024 schrijven we in Ermelo en Harderwijk-Drielanden over thema ONDERWEG. Een combinatie van autobiografisch en creatief schrijven, met een bijrol voor muziek, kleuren, tekenen, foto’s, kaarten, dobbelstenen en meer.

Of je nu dol bent op reizen of het liefste thuis op de bank zit, onderweg zijn we allemaal. Onderweg door het leven. Legio mensen schrijven over hun leven en ieder jaar verschijnen nieuwe autobiografische boeken.

De belangrijkste reis voor ons is die door ons eigen leven. Je hoeft geen schrijver te zijn om bezig te zijn met je eigen levensverhaal. Vertrekkend vanuit je basis, onderweg gaand op onbekende paden, soms alleen, soms met anderen. En nooit weet je helemaal zeker wat om de volgende bocht op je wacht.

Ben je een toerist, een reiziger, een pelgrim? Waar droom je van en wat doe je om die dromen te verwezenlijken? Waar gaat het als vanzelf? Welke obstakels vind je op je pad en hoe overwin je die? Wat is je uitzicht en wie zijn je reisgenoten? Pas achteraf weet hoe de reis is verlopen. Nu ben je nog steeds onderweg.

Praktische info
Het gaat niet om ‘mooi schrijven’, maar gewoon om wat er bij je opkomt. Schrijfervaring is niet nodig en het is altijd goed, want je schrijft voor jezelf. Na iedere schrijfronde is er gelegenheid voor te lezen, maar dat hoeft niet. Nieuwe deelnemers zijn welkom.

Locaties en data
:
Harderwijk-Drielanden, Paardenbloemdreef 9: Iedere tweede woensdag van de maand.
Data in 2023: 13 september, 11 oktober, 8 november, 13 december.
Data in 2024: 10 januari, 14 februari, 13 maart, 10 april, 8 mei, 12 juni.

Ermelo, Reviuslaan 4: Iedere tweede vrijdag van de maand.
Data in 2023: 8 september, 13 oktober, 10 november, 8 december.
Data in 2024: 12 januari, 9 februari, 8 maart, 12 april, 10 mei, 14 juni.

Tijden: 
inloop vanaf 09.45 uur, schrijven van 10.00 tot 12.00 uur.
Maximaal aantal deelnemers per keer 8, minimaal 4.
Kosten: € 15,00 per keer, incl. koffie/thee en wat lekkers.
Begeleiding: Hanneke Jongeling.
Informatie en aanmelden: deschrijfkring@outlook.com of 06-44616576.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *