Creatieve schrijfvakantie in Italië

Schrijven in VenetiëOp aanvraag verzorg ik een schrijf- en wandelvakanties in de lente- en zomerperiode in de streek Veneto waar ik gedurende de zomer op het platteland verblijf. Ik ken de omgeving, de sfeer en de mensen op mijn duimpje.

Ik neem je mee in een onbekend, niet toeristisch gebied en we wandelen langs de rivieren de Piave en de Sile. Je schrijft in een wat stillere wijk van Venetië of je dwaalt door Treviso en krijgt van mij in dit authentieke stadje allerlei creatieve schrijfopdrachten. We zwerven over het platteland en schrijven vanuit een oud huis of een kerkje uit 1400. Het thema is : dromen, zalig niets doen en het zoete leven.

Als het je leuk lijkt om een keer mee te doen, individueel of met een groepje van vier personen, neem dan contact met mij op voor nadere informatie. In overleg bepalen we of je slaapt in een wat goedkopere of luxere locatie. Je kunt kiezen voor een gedeelde kamer of een kamer alleen. Dit is afhankelijk van het bedrag wat je wilt uitgeven. Mijn schrijfvakantie duurt vijf dagen en het maximale bedrag is ongeveer 425 euro.

Ik werk met kleine groepen omdat ik de deelnemers voor de excursies zelf vervoer, wat de kosten dekt. Maatwerk is altijd mogelijk. Vind je het bij voorbeeld leuk om samen met een vriendin dit te doen, dan kan dat ook. Mijn telefoonnummer is 06 270 843 82 of mail me: ankie.rip@gmail.com.

Ank Rip

Lees de recensie van Mieke over haar schrijfervaringen in Italië. 

Foto's Italië