Truus van Keulen

Truus van KeulenNa mijn opleidingen in de sociale wetenschappen heb ik gewerkt in de hulpverlening en de Jeugdzorg, ben trainer managementvaardigheden geweest en heb sociaal economische voorlichting gegeven.
Door vele gesprekken met mensen ben ik enthousiast geworden voor het schrijven van levensverhalen. We zijn allemaal een schakel in de tijd en hebben opvolgende generaties.
Ik leg vast wat mensen heeft bewogen om het leven op hun manier in te richten en help er zo aan mee dat vele waaroms bewaard blijven.
De boekwerkjes die hieruit ontstaan worden als een kostbaarheid gekoesterd door eenieder die bij het verhaal betrokken is.

Na gedegen training op het gebied van Creatief Schrijven ben ik in 2014 begonnen schrijfcursussen, Schrijfcafés en workshops te organiseren. Een bijzondere manier van schrijven, ontwikkeld door Christine de Vries, die inspireert en verrast. Het geeft mensen de handvatten om zelf te schrijven aan hun verhaal.

Eeuwige echoMet de opleiding ‘Romans en Korte Verhalen’ bij de Schrijversacademie kreeg ik nog meer tools om mensen te helpen met hun verhaal.

Op 29 april 2020 kwam mijn eerste boek uit: Eeuwige Echo.
Een verhaal dat al jaren in mezelf sluimerde is daarmee tot leven gekomen.

Het liefst werk ik kleinschalig.
Juist de gewone mens, die niet direct een beroemdheid is, wil ik de gelegenheid geven zijn/haar persoonlijke geschiedenis aan het papier toe te vertrouwen.

Contact
Mail naar tvankeulen@solcon.nl of bel 06-22859961.