De Schrijfbank

De Schrijfbank is een inspiratiegroep van collega’s die schrijfworkshops verzorgen in de regio. Op dit moment zijn we met zes vrouwen. Onze schrijfachtergrond is verschillend, sommigen hebben de training Luisteren naar je pen (deel 1 en 2) en/of Innerlijk Pelgrimeren gevolgd bij Christine de Vries, anderen zijn opgeleid in Autobiografisch Schrijven door Arianne Collee.

Om de twee à drie maanden komen we bij elkaar om ervaringen en tips uit te wisselen. Het is fijn om nieuwe ideeën op te doen en samen te schrijven. Onze workshops zijn verschillend en toch zijn er veel overeenkomsten. Want of je nu – creatief of autobiografisch – schrijft aan de hand van een citaat, een kunstwerk of boek, de natuur, je eigen leven, altijd komen thema’s boven die op dit moment een belangrijke rol spelen in het leven van degene die schrijft.

De naam van onze groep komt van de plek waar we elkaar ontmoeten: brasserie De Bank in Harderwijk. Daar vullen wij een ruimte met boeken, kaartjes, schriften, koffie en thee.  En schrijfinspiratie. Iedere keer weer een feestje!

Schrijfmoment
Foto Pixabay